Comenzi:0744.569.069
comanda@karturiberg.ro

Comanda
rapida

Contact telefonic: 0744.569.069Istoria Berg
Bucurați-vă de joacă în aer liber!

De ce ai nevoie? Desigur: jucării de exterior atractive și provocatoare. O trambulina pentru a trăi frumos la inălțime sau mergi la karting pentru a experimenta o nouă aventură în fiecare zi. Asta este de sigur ceea ce a făcut și Henk van den Berg acum 29 de ani.

verhaal achter BERG „La părinții mei la fermă, desigur ne jucam mereu afara. În cele din urmă, timpul de joacă a trecut și am început sa ma gandesc ce o sa fac in vacanta. M-am decis sa construiesc un go-kart in vacanta.”

Primul Kart al lui Berg a fost făcut din câteva ţevi, scânduri de lemn, jante de roabă, un lanț și pedale de la magazinul de biciclete. Acest kart a fost vândut înainte de a fi terminat. Spiritul întreprinzător a fost trezit.

„Dacă am putut construi unul de ce să nu fac altul? Sau două sau trei...sau mai multe? În următoarea vacanţă de vară am construit în jur de 20 de go-karts, pe care le-am scos la vânzare în grădina din faţa fermei noastre.”

Și așa a fost creat Berg. Berg a crescut între timp pentru a deveni lider de piață în lumea kart-urilor. Și în plus față de karturi, vor face și vinde chiar jucării pentru exterior, mai mult în aer liber pentru a vă menține activi, cum ar fi trambulinele noastre Berg.

„Am inceput intr-un hambar de la ferma si acum a devenit o companie internationala.Go-kart-urile noastre se vand in peste 56 de tari din toata lumea. Berg este de asemeni un furnizor de trambuline. O trambulina este o jucarie minunata pentru copii si adolescenti.O trambulina de asemeni este o ocazie de a face miscare afara. Propriul nostru departament de dezvoltare dedică o mare parte din timp pentru siguranța produselor noastre.”

Misiune

Scopul Berg este, prin felul său de lucru durabil, să permită pe cât posibil, mai multor copii să se implice în interacțiunea creativă și activă.

Viziune

Copiii sunt viitorul.
Jucându-se în mod activ împreună, copiii îşi dezvoltă abilitățile mentale și sociale. Produsele Berg, fabricate din materiale durabile, oferă copiilor libertatea de a se juca sănătos și de asemenea, să încurajeze dezvoltarea creativă.


"Fiecare copil merită un BERG!"
CONTINUA
Catalog

Nu aveți nici un produs în coș